Download het boek ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’

13-11-2020

De publicatie ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’ (2016) is nu beschikbaar als download. We stellen deze publicatie graag ter beschikking als impuls voor vernieuwers, zoekers en doeners die in deze veranderlijke tijd willen herbezinnen, om vanuit stevige principes het Nieuw Organiseren door te zetten. Download het boek ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’ hieronder.

Pioniers aan het woord

Dit eerste deel van de trilogie over Nieuw Organiseren geeft de enthousiaste pioniersmentaliteit weer van de periode tussen 2014 en 2016. Gegrepen door het ontdekte gedachtengoed van Nieuw Rijnlands Organiseren gingen pioniers uit de (jeugd)zorg, onderwijs, gemeenten en bancaire sector aan de slag in hun eigen praktijk.

Deze publicatie geeft een weerslag van wat er gedeeld en ontwikkeld is binnen de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren.

Een verhalenbundel waarin het Rijnlands denken eenvoudig en helder is verwoord en waarin mensen uit uiteenlopende organisaties hun persoonlijk verhaal doen.

Ontsluiten van praktijkkennis – een trilogie

Het publiceren van praktijkverhalen over Nieuw Organiseren is ontstaan vanuit de samenwerking met NSvP, die steun gaf om de praktijkkennis en ervaringen van pioniers breed beschikbaar te maken. Na ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’ verscheen in 2018 ‘De Binnenkant van Nieuw Organiseren’ en in 2020 ‘Doorleven van Nieuw Organiseren’.

Download het boek ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’

Je ontvangt direct een e-mail met een link naar het e-book.