Community of Practice Nieuw Organiseren

Doe mee: Community of Practice Nieuw Organiseren gaat online!

Heb jij op dit moment een veranderambitie of opgave in het publiek of sociaal domein en ben je ervan overtuigd dat organiseren anders kan? Ervaar je dat anders organiseren echter niet vanzelfsprekend is? Voel je je ook wel eens gevangen tussen twee werelden van jouw visie op wat er nodig is en wat ‘de organisatie’ van je vraagt? Heb je behoefte aan het ontwikkelen van je praktijk- en theoretische kennis over veranderingsprocessen? Dan is de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren misschien iets voor jou! Op 23 april 2021 start Broosz de vierde editie. Dit keer een speciale online editie.

Aan de slag met Nieuw Organiseren

De beweging naar Nieuw Organiseren is niet te managen. Het vraagt om een andere kijk op organiseren. En voor wie kiest voor Nieuw Organiseren is praktijkkennis relevant. In dit programma krijg je dan ook geen simpele ‘how-to-do-list’ of een opsomming van ‘de 7 stappen naar Nieuw Organiseren’ aangereikt. Maar maken we, naast theoretische bagage, vooral ruimte voor het verder verdiepen en ontwikkelen van je eigen praktijk en het ontdekken en krachtig neerzetten van je eigen verhaal. Juist nu. Juist in deze tijd.

Voor wie?

De Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren is bedoeld voor vernieuwers en interne veranderaars die ervan overtuigd zijn dat organiseren anders kan en die een ambitie hebben bij te dragen aan de ontwikkeling van hun afdeling, netwerk of organisatie. Dat kan zijn in de zorg, welzijn, woningbouw, gemeente, onderwijs, politie. En vanuit diverse rollen: van uitvoerend professionals en beleidsmakers tot managers en interne organisatieadviseurs. De Broosz Community of Practice is bedoeld voor mensen die geïnspireerd zijn door het gedachtegoed van Nieuw Organiseren en Rijnlands Organiseren en die zich verder willen ontwikkelen en verdiepen. In deze community ben je omringd met mensen die eenzelfde ambitie en zoektocht hebben. Mensen die willen ontdekken, leren en experimenteren èn die hun verhaal willen delen.

Onze aanpak?

Het centraal zetten van de eigen veranderpraktijk èn het samen invulling geven aan het programma is uniek aan de aanpak van Broosz. Concreet brengen participanten elke bijeenkomst eigen praktijkkennis in. Daarnaast brengt Broosz en hun netwerk eigen ervaringen en inzichten, theorie en relevante praktijken in op het gebied van organiseren en veranderkunde. Ook sluiten ervaren vernieuwers en voormalig deelnemers aan als tafelheer/-dame en sparringpartner, en delen hun ervaring. Om gevoed te blijven door de denkers van nu organiseren we ook weer een interactief online Webinar met een interessante spreker. Zo ontstaat gaandeweg het programma.

“Ik ben gedragen in mijn zoektocht door een community met mensen die voor vergelijkbare uitdagingen staan. Heel bijzonder om een ‘opleiding’ als community zélf te maken en de rijke opbrengst te ervaren die dat voor me heeft opgeleverd”. – beleidsadviseur bij gemeente

Publiceren over Nieuw Organiseren

Ook ditmaal bieden we deelnemers een platform om hun ervaringen en bespiegelingen te delen met een breder publiek. In deze online versie zijn een aantal podcasts onderdeel van het leerproces!

Interesse en aanmelden?

Download hieronder de brochure voor meer informatie over de aanpak, het proces, data, looptijd en kosten. Direct aanmelden kan via aanmelden@broosz.nl. We nemen dan contact met je op voor een intake. Voor vragen kun je terecht bij Tim Hirschler (tim@broosz.nl | 06 1874 0797), of via ons algemene nummer: 026 3790 815.

Je ontvangt direct na verzenden een link naar de brochure op deze pagina: