Broosz organiseert webinar met drie vernieuwende bestuurders!

07-01-2020

Op 20 januari 2020 van 20:00 tot 21:30 uur organiseert Broosz een live webinar ‘Transformeren? Anders organiseren, anders besturen, volhouden vanuit visie!’. Te gast zijn ervaren pioniers en bestuurders Ruth Maas, Fieke van Deutekom en René Peters.

Aanmelden kan vanaf nu: meld je aan via deze link!

Ben jij bezig met Anders, Duurzaam, Slim of Nieuw (Rijnlands) Organiseren? Of ben jij nieuwsgierig en wil je ontdekken hoe organiseren anders kan of ben je bezig met verandering in je eigen organisatie? Dan is dit webinar mogelijk interessant voor jou. Kijk live mee en stel je vraag!

Drie ervaren bestuurders aan het woord

Jan Smit van Broosz gaat in gesprek met drie bestuurders die de Rijnlandse principes al enige jaren impliciet of expliciet als uitgangspunt nemen voor hun handelen in zorg en politiek. En die daarmee het verschil aan het maken zijn.

  • Ruth Maas is bestuurder van Zorgcentra de Betuwe en Rijnlander van het jaar 2019. Fieke van Deutekom is bestuurder van zorgorganisatie Kalorama en volop actief in de transformatie. Beiden maakten de overstap naar een Rijnlandse manier van denken en werken.
  • René Peters, oud wethouder van de gemeente Oss en lid van de Tweede Kamer voor het CDA voor ondermeer jeugdzorg, participatiewet en schuld- en armoedebeleid. Zijn missie is om de echte werkelijkheid van de praktijk naar Den Haag te brengen.

Stel jouw vraag tijdens de webinar

Wat drijft deze bijzondere doorzetters en wat is de kern van hun verhaal? Aan welke principes houden zij zich vast? Voor welke uitdagingen staan zij, en welk advies hebben zij voor andere pioniers? Over deze en andere vragen, ook van de kijkers, gaan zij het gesprek aan. Meld je aan, kijk mee en stel je eigen vragen aan deze ervaren pioniers!

Community of Practice Nieuw Organiseren

Dit webinar vindt plaats in het kader van de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren. Op dit moment maakt een groep van 16 pioniers uit 10 organisaties deel uit van deze Community of Practice. De missie van deze Community of Practice is om pioniers vanuit verschillende sectoren en rollen, die bezig zijn met de ontwikkeling naar Nieuw Organiseren, te ondersteunen door ervaringen te delen en samen praktijkkennis te vergaren over deze fundamentele transformatie.

Meld je aan voor de webinar!

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via deze link!

Dit webinar wordt in samenwerking met Crowdale georganiseerd. Na het aanmaken van een account ontvang je een email met link naar de uitzending. Je gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Als het webinar goed verloopt dan komt binnenkort op onze website de terugkijklink beschikbaar.

Veel kijkplezier!