Broosz Webinar met drie vernieuwers

13-12-2019

Save the Date! Op maandagavond 20 januari 2020 om 20.00 uur organiseert Broosz een live en interactief WEBINAR met drie ervaren bestuurders te weten: Ruth Maas van Zorgcentra de Betuwe uitgeroepen tot Rijnlander van het jaar 2019, Fieke van Deutekom van zorgorganisatie Kalorama en René Peters, lid van de Tweede Kamer voor het CDA voor ondermeer schulden- en armoedebeleid, participatiewet, WIA, Wajong en Jeugdzorg. De transformatie van zorg en overheid hangt af van individuen die het verschil maken. Kijk, luister, praat mee en leer van hen! Jan Smit van Broosz gaat in gesprek met hen op zoek naar wat hen drijft.

Inschrijven

Deelname aan het Webinar op 20 januari 2020 is gratis. U moet zich nog wel inschrijven voor het webinar! Dat kan vanaf maandag 6 januari 2020. Houd voor meer details onze berichtgeving in de gaten!

Community of Practice Nieuw Organiseren

Broosz organiseert dit webinar in het kader van de 3e Community of Practice Nieuw Organiseren. Deelnemers aan dit leernetwerk zijn pioniers en activistische doeners die ervan overtuigd zijn dat organiseren anders kan. De beweging gaande houden in een wereld die veelal nog gedomineerd wordt door de klassieke manier van organiseren kost soms veel energie, vraagt om uithoudingsvermogen en veel creativiteit. Het doel van de community is leren van hen die eenzelfde zoektocht hebben.

Heeft u naar aanleiding van deze oproep vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar georgette@broosz.nl of bel 0625097673. In het organiseren van het webinar wordt Broosz ondersteund door Crowdale.