WEGENS SUCCES VERLENGD! TRANSVORM ONTWIKKEL PROGRAMMA (TOP) START MET NIEUWE GROEP!

30-01-2014

Vlak voor de zomer is het eerste TOP spetterend afgesloten in Tilburg. De 18 Young Professionals die deelnamen alsmede de organisaties die dit voor hen mogelijk maakten hebben dit als succesvol ervaren. Dit vraagt dan ook om een vervolg!

Talentvolle Young Professionals zijn essentieel voor het vormgeven van de zorg- en welzijnsorganisatie van de toekomst. Jonge, ambitieuze, hoogopgeleide medewerkers zijn met hun frisse blik en enthousiasme enorm waardevol! Samen met Transvorm heeft  smit | kempink development dit ontwikkelprogramma voor Young Professionals vormgegeven en gaat in januari 2014 wederom van start met een nieuwe groep gedreven Young Professionals.

Ben jij een talentvolle Young Professional (HBO/WO) met maximaal 3 jaar werkervaring binnen een bij Transvorm aangesloten welzijnsorganisatie en voel jij je dé aangewezen persoon om een brug te slaan tussen Young Professionals en de andere generaties?  Doordat de deelnemers van het TOP vanuit verschillende werkvelden ervaring uitwisselen is dit enorm waardevol en maken dat je niet alleen mét elkaar leert maar ook ván elkaar.  In het TOP staat het Nieuw Organiseren centraal wat maakt dat je klaar bent voor de toekomst!