CHANGE THE GAME EN ONTDEK DAT ORGANISEREN ANDERS KAN!

30-01-2014

Dinsdag 29 oktober jl. vond op een bijzondere locatie, De Nieuwe Regentes in Den Haag, het eerste Nieuworganiseren.nu Event plaats. Een dag geïnitieerd in het kader van het 2-jarig bestaan van het online platform www.nieuworganiseren.nu.

Gedurende deze dag hadden deelnemers de mogelijkheid om diverse inspirerende workshops te volgen, korte presentaties bij te wonen en te luisteren naar ‘op het puntje van je stoel’ inspirerende verhalen uit de praktijk van Nieuw Organiseren. Ook wij waren te gast! Georgette Kempink was uitgenodigd om over één van onze leerinterventies te vertellen: Changing the GAME. Dit is een ervaringsgerichte expeditie waarin professionals concreet aan de slag gaan binnen hun eigen organisatie met leren en veranderen en waarbij ze kunnen ontdekken dat organiseren anders kan.

Christiaan Voortman, senior beleidsadviseur bij de gemeente Zwolle, èn deelnemer aan ons programma, hadden wij tijdens onze workshop op het Event uitgenodigd om zijn ervaringen te delen. Hij vertelde zijn verhaal over hoe hij de afgelopen maanden bezig is geweest met het experimenteren richting Nieuw Organiseren in zijn eigen werkpraktijk. In zijn blog “De Kiem gelegd voor Nieuw Organiseren” kun je zijn verhaal ook nog eens teruglezen.
Alle Tweets van deze dag zijn terug te lezen in een Twitterverslag. Speciaal voor dit Event heeft Nieuworganiseren.nu een prachtig magazine uitgebracht waarin alle initiatieven en ideeën voor een nieuwe wereld nog eens uitgebreid zijn beschreven. Nieuwsgierig? Bestellen kan hier.

Wil je meer informatie over Changing the GAME en hoe je deze leerinterventie kan inzetten in je eigen organisatie bezoek dan de speciale website voor inspirerende blogs en artikelen en neem contact met ons op!