Webinar Nieuw Organiseren met Lenette Schuijt

07-09-2015

Wat is de essentie van Nieuw Organiseren? Waarom lopen organisaties vast en wat zijn kenmerken van de pionierende onderstroom? Wat betekent dat voor managers, professionals, organisatie adviseurs, trainings- en adviesbureaus? Broosz organiseert op 22 september een live webinar: Pionieren naar Nieuw Organiseren!

In dit webinar geeft Lenette Schuijt op onder andere deze vragen antwoord. Voor iedereen die zich bezig houdt met Nieuw Organiseren schreef Lennette o.a. Wat Bezielt Ons, van Verstarring naar Vitaliteit. Naast een enorme bagage op het gebied van Nieuw Organiseren heeft ze ook veel ervaring met de manier waarop pioniers daaraan vorm geven. In dit webinar zal Lenette haar inspiratie en rijke kennis en ervaring delen. 

Interactief webinar

Het webinar vindt plaats op dinsdag 22 September 2015 van 20:00 tot 21:30 uur en wordt begeleid door Jan Smit van Broosz en wordt in samenwerking met Crowdale georganiseerd. U kunt tijdens deze interactieve sessie uw ervaringen en vragen voorleggen aan Lenette Schuijt. Iedereen die dit interactieve Webinar volgt kan meechatten en reageren op diverse stellingen en polls. Meemaken? U kunt u zich via deze link kosteloos inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Community of Practice Nieuw Organiseren

Het webinar is ontwikkeld voor participanten van de Community of Practice Nieuw Organiseren en voor een ieder die zich in het pionierschap herkent. De missie van de Community of Practice (CoP) is om Nieuw Organiseren pioniers te ondersteunen door ervaringen te delen en samen kennis op te bouwen over deze fundamentele transformatie. Broosz is initiatiefnemer van dit leernetwerk dat door de Stichting NSvP – Innovatief in Werk wordt ondersteund. Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.