Succesvol slot TOP 2014

24-09-2014

Slot TOP voor Young Professionals in zorg en welzijn

Op donderdag 11 september jl. was de succesvolle slotsessie van het Transvorm Ontwikkel Programma (TOP) 2014 voor Young Professionals werkzaam in zorg en welzijn. Deze groep talentvolle Young Professionals ontvingen collega’s uit het werkveld om hun leer- en werkervaringen van het afgelopen jaar te delen. Het werd een moment van terugkijken, van het delen van geleerde lessen en ook een moment van ontmoeting en dialoog. Naast een aantal persoonlijke reflecties kregen de gasten rake en prikkelende vragen voorgeschoteld en werden interessante inzichten gedeeld. Daarnaast gingen de Young Professionals aan de hand van cruciale, persoonlijke venijnige vraagstukken door hun oudere collega’s ingebracht, bevragen, spiegelen en vlijmscherp adviseren!  Met hun energie en enthousiasme zorgden zij voor de nodige inspiratie!

Een sfeerimpressie in quotes en foto’s…

Een paar inzichten en conclusies die deelnemers aan het TOP 2014 hebben opgedaan:

“Ik heb collega’s weten te inspireren en kreeg ze mee doordat ik nieuwe manieren vond om hen te bereiken.”

“De eerste conclusie: dat ik het werk dat ik doe met plezier doe. Ik durf zelfs hardop te zeggen dat ik er goed in ben.”

“Ik heb meer verdieping kunnen geven aan mijn eigen missie. Ik heb nu duidelijk voor ogen wat mijn eigen talenten zijn, welke leerpunten ik voor mezelf heb en hoe ik hier aan kan werken.”

“De workshops zetten mij aan tot anders denken en zelfreflectie. Dit waardeer ik zeer in het TOP.”

Binnenkort verschijnen persoonlijke blogs van de deelnemers aan het TOP 2014.

 

Succes vraagt om vervolg!

In maart 2015 start Transvorm in samenwerking met Broosz een nieuw TOP-programma. In een serie van 5 inspirerende en motiverende bijeenkomsten en een afsluitende slotsessie krijgt de Young Professional in uw organisatie een impuls voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoofddoel hierbij is bewustwording van zijn of haar eigen rol en invloedsfeer.

U kunt Toppers uit uw organisatie nu al aanmelden rechtstreeks via Karin van Wetering, regioadviseur, via k.vdwetering@transvorm.org, tel.nr. 088-144 40 00 of 06 115 200 93. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met programma regisseur Georgette Kempink van Broosz via georgette@broosz.nl of 0318-619236 of 06 25097673.

Zie ook artikel op website van Transvorm.