START CHANGING THE GAME IN OKTOBER!!

28-01-2014

Na een goede vakantie zijn wij al weer volop aan het werk met diverse lopende projecten. Het komend najaar starten we met ons nieuwste initiatief:

CHANGING THE GAME

Een programma voor organisaties die hun Jonge Generatie de ruimte willen geven om vanuit hun eigen kracht en authentieke leiderschap mede vorm te geven aan strategische ontwikkeling van de organisatie. De Jonge Generatie kan een belangrijke bijdrage leveren aan vernieuwende initiatieven die essentieel zijn voor organisaties van de toekomst. Hierbij valt te denken aan het vormgeven van sociale netwerken, innovaties op het gebied van diensten en producten en andere vormen van samenwerken op de werkvloer.

Onderscheidend programma!
Het programma Changing the Game onderscheidt zich van reguliere programma’s voor jonge professionals door naast ondersteuning te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de expliciete koppeling te maken met Nieuw Organiseren en daarmee aan de ontwikkeling van de organisatie als geheel.

De begeleiding is in handen van veranderkundigen en ervaringsdeskundigen op het gebied van Nieuw Organiseren, Generatieleren en het Faciliteren van Leerprocessen waaronder o.a. Jaap Peters, Aart C. Bontekoning, Fokke Wijnstra en Jan Smit.

Naast een aantal workshops worden de teams van Jonge Professionals uitgedaagd concrete initiatieven vorm te geven die bijdragen aan de ontwikkeling van hun eigen organisaties. Met als doel beweging te realiseren die relevant en duurzaam is voor de organisatie en aansluit bij de strategische ontwikkeling.

Praktische Informatie
De start van het programma is in oktober 2011 met meerdere organisaties.  De werving van nieuwe organisaties en deelnemers vindt plaats in augustus en september 2011.

Kosten en tijdsinvestering 
€ 4195,– (vrijgesteld van BTW en excl. locatie- en cateringkosten) per deelnemer voor programma bestaande uit:

  • Infosessie | 3 x 2 daagse | 4 teamwerksessies van een middag/avond | Finale van 1 dag
  • Naast de opleidingsdagen in het programma worden de deelnemers uitgedaagd om een nieuw initiatief in de organisatie te realiseren. In overleg met de organisatie wordt bepaald hoeveel tijd additioneel geïnvesteerd kan worden
  • Looptijd: van oktober 2011 tot en met april 2012

Interesse?
Er kunnen zich nog organisaties aanmelden! Neem contact op met Georgette Kempink, georgette@smitkempink.nl of bel 06-25097673. Voor meer concrete informatie en blogs zie www.changing-the-game.nl