KIS DEELNEMERS BIJ SLOW MANAGEMENT L!VE!

28-01-2014

Donderdag 23 juni leveren de kunstenaars die deelnemen aan het KIS programma een artistieke bijdrage aan Slow Management L!VE!

Dit evenement, georganiseerd samen met Managementboek.nl, biedt inspiratie voor de zoektocht naar de organisatie van de 21ste eeuw. De focus ligt hierbij op creativiteit, vakmanschap, vertrouwen en het delen van kennis. Samen nieuwe dingen beleven en maken waar we met z’n allen echt iets aan hebben: co-creatie en open innovatie.

Hoe kunnen kunstenaars hier een bijdrage aan leveren? Kunstenaars spiegelen, spelen, draaien om én durven zaken soms te laten schuren. Ze nemen de omweg, maar winden er vaak ook geen doekjes om!

Tijdens Slow Management L!VE! zullen de de KIS kunstenaars de bezoekers verleiden tot een moment van verstilling en vertraging te midden van alle sprekers, workshops en interviews. Letterlijk ‘Slow ‘ gaan. Het is dikwijls ongemakkelijk, je moet er moeite voor doen. Het vraagt lef en geloof in jezelf. Want waarop vertrouw je en welke zintuigen gebruiken we daarvoor? Met hun bijdrage hopen de kunstenaars de bezoekers aan te zetten tot een dialoog op deze thema’s.

Voor meer informatie over Slow Management L!VE! klik hier.