Gezocht: Aanpakker met interesse voor organisatieontwikkeling!

27-09-2017

Ben jij geïnteresseerd in organisatieontwikkeling? En wil je een interessante bijbaan in een dynamische werkomgeving met gedreven collega’s? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Broosz is op zoek naar een student, stagiair, starter of jonge zelfstandige professional met HBO/WO denkniveau, die ons kan ondersteunen voor 12 uur per week.

Broosz

Wij geloven dat organiseren anders kan en dat binnen organisaties de menselijk maat terug moet en kan komen. Sinds 2003 ondersteunen we pioniers in verschillende sectoren bij deze verandering onder andere met vernieuwende leerconcepten, communities of practice en werkconferenties. Broosz bestaat op dit moment uit een vast kernteam met daar omheen een kring van professionals en partners met een gedeelde visie op organiseren en ontwikkelen.

Versterken

Om onze dienstverlening en programma’s goed vorm te geven en de Broosz Werkgemeenschap verder te ontwikkelen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team wil versterken. In deze rol verricht je o.a. administratie en coördinatie werkzaamheden zoals het maken van afspraken en mede organiseren van meetings en het bijhouden van de website.

Ons aanbod

We bieden je een dynamische en interessante leer- en werkomgeving. Broosz heeft een eigen ‘broedplaats’ gevestigd aan het Transformatorplein in Arnhem. Wel zo handig als je in de buurt woont.

Interesse? Reageer snel!

Heb je interesse in het samen werken en gave dingen doen met ons? Kun je zelfstandig werken, ben je communicatief sterk en vind je het leuk om te ondersteunen en zaken goed te regelen? Ben je daarnaast bekend met Apple, schrik je niet van het werken met Excel, Pages en Dropbox en zie jij het zitten om te werken met WordPress? Reageer dan snel!!

Stuur vóór 7 oktober een mail naar georgette@broosz.nl met je CV en korte motivatie van twee alinea’s. Mocht je vragen hebben over deze vacature, aarzel niet te mailen via georgette@broosz.nl of bellen met Georgette Kempink (06-25097673).