Broosz organiseert live webinar met Thijs Homan!

17-10-2017

Op 31 oktober 2017 van 20:00 tot 21:30 organiseert Broosz een live webinar “Organisatieontwikkeling: ‘wat gebeurt er nou eigenlijk echt?” met hoofdgast Thijs Homan, hoogleraar Implementation and Change Management, begeleid door Jan Smit, partner van Broosz. Dit in het kader van de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren. Ben jij bezig met Anders, Duurzaam, Slim of Nieuw (Rijnlands) Organiseren? Of ben jij nieuwsgierig en wil je ontdekken hoe organiseren anders kan of ben je bezig met verandering in je eigen organisatie? Dan is dit webinar mogelijk interessant voor jou. Kijk live van achter je laptop mee en stel je vraag!

Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren

Op dit moment maakt een groep van 20 pioniers uit 10 organisaties (ING, Youké, Gemeente Amsterdam, GGD West-Brabant, HAN, Gors, Opella, Politie & Zorggroep de Vechtstreek) deel uit van de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren. De missie van deze Community of Practice (CoP) is om pioniers vanuit verschillende sectoren en rollen, die bezig zijn met de ontwikkeling naar Nieuw Organiseren, te ondersteunen door ervaringen te delen en samen praktijkkennis te vergaren over deze fundamentele transformatie.

Thijs Homan

Thijs Homan is bedrijfskundige en hoogleraar Implementation and Change Management bij de Open Universiteit en zelfstandig adviseur. Homan is altijd bezig te onderzoeken hoe verandering zich werkelijk voltrekt in de alledaagse praktijk van organisaties. Hoe komt ontwikkeling tot stand en vooral hoe ook niet. Los van modellen en ideaalbeelden. Zijn boek ‘Het et-cetera principe’ (2013) biedt een nieuw perspectief op organisatie ontwikkeling. In het webinar aandacht voor dit perspectief, in het licht van Nieuw Organiseren.

In oktober wordt zijn nieuwste boek verwacht met de titel “In control?, reflecties op de beheerskramp in en om organisaties”. In weerwil van positieve verhalen over toekomsten vol inspiratie, vertrouwen en zelfsturing geeft dit boek een kritische reflectie op de veelal eenzijdige betogen over de bureaucratische meetpraktijk. Wat is er uit onderzoek bekend? En wat betekent dat voor je eigen praktijk? Over deze vragen en andere vragen die jij live tijdens het webinar aan hem kunt stellen, gaat Thijs Homan zich buigen, begeleid door Jan Smit van Broosz.

Aanmelden

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Klik op de volgende link om je aan te melden: https://www.onlineseminar.nl/crowdale/webinar/19279/organisatieontwikkeling-wat-gebeurt-er-nou-eigenlijk-echt-/#watch.

Dit webinar wordt in samenwerking met Crowdale georganiseerd en er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Team Broosz en de pioniers van de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren wensen je alvast veel kijkplezier!