BROOSZ IS VERHUISD!

16-01-2017

En wel naar het Transformatorplein 6, 6827 AC in Arnhem. Een nieuwe werk- en ontmoetingsplek dichtbij de binnenstad van Arnhem waar begin vorige eeuw nog een grote gasfabriek stond. Dit oude industrieterrein heeft een ware transformatie ondergaan. Intussen zijn er woningen gerealiseerd en hebben vele kunstenaars en (creatieve) ondernemers zich hier gevestigd. Een plek waar nieuwe verbindingen kunnen ontstaan tussen en voor mensen.

Zo ook voor Broosz. Ook dit jaar werken wij weer aan relevante en soms complexe transformatie vraagstukken met betrekking tot Nieuw Organiseren die spelen o.a. in de (jeugd)zorg, bij gemeenten en provincies. Om die complexe verandervraagstukken op te kunnen lossen zijn ook wij steeds op zoek naar nieuwe verbindingen met mensen en organisaties.

Ook blijven we professionals, bestuurders, wethouders en toezichthouders, die vooroplopen in de beweging naar anders organiseren, samenbrengen en ondersteunen. Dit doen we o.a. in de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren die in juni weer van start is gegaan. Aankomend jaar starten we tevens op met de Broosz IntervisZie voor Nieuw Organiseren pioniers die in een kleiner gezelschap dieper op persoonlijke vraagstukken willen ingaan.

Heb je een vraag met betrekking tot Nieuw (Rijnlands) Organiseren en zoek je hulp daarbij? Of ben je nieuwsgierig en wil je weten wat we allemaal doen en wat onze aanpak is? Neem dan contact met ons op.

Jan Smit | jan@broosz.nl | 06 – 48276374

Georgette Kempink | georgette@broosz.nl |06 – 25097673

Annouck de Boer | annouck@broosz.nl |06 – 41759340

We zijn ook op ons nieuwe vaste nummer te bereiken: 026 – 3790815

Iedereen is van harte welkom op onze nieuwe stek in Arnhem!