Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren Podcast #2

De tweede aflevering van de podcast Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren is live! Ditmaal met de titel: Wil je het goede doen? Stop met managementdenken. In deze aflevering gaat Tim Hirschler (Broosz) in gesprek met collega Jan Smit. Jan zet zich al ruim 20 jaar in om vernieuwers in het sociaal- en publiek domein te ondersteunen op hun weg naar een meer humane manier van organiseren.

Stop met managementdenken

Jan bekritiseert het huidige dominante managementdenken en de impact ervan op mensen en het organiseren van werk. Mede geïnspireerd door het werk van Marjolein Quené en Jaap Peters doet hij een oproep: bestuurders en managers die willen organiseren met oog op de menselijk maat kunnen niet om de verdieping van het Rijnlands Organiseren heen.

Luister en abonneer je op deze podcast reeks!

Veel luisterplezier gewenst!

Aanmelden voor het programma?

Deze podcast is onderdeel van het inspiratieprogramma Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren. Een initiatief van Movimento en Broosz. Wil je je meer verdiepen in de kern van het gedachtegoed en sta je open voor reflectie met betrekking tot je eigen rol als leider en de uitdagingen waar je voor staat? Dan is het programma misschien iets voor jou. Het is bedoeld voor leiders die herkennen dat een transformatie in de zorg onvermijdelijk is, maar tegelijkertijd op zoek zijn naar hoe ze die noodzakelijke veranderingen van de grond kunnen krijgen of verder kunnen versterken. Download onze brochure voor meer informatie over opzet, data en kosten. De editie van oktober is inmiddels van start gegaan. In maart 2022 zijn nog een paar plekken. Maar wees er snel bij! Je kunt je direct aan melden via aanmelden@broosz.nl. Ook als je vragen hebt, kun je die daar stellen.