Webinar ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’ met Jaap Peters!

02-06-2014

Bent u ook al bezig met Anders, Duurzaam, Slim of Nieuw Organiseren? Of bent u nieuwsgierig en wilt u ontdekken hoe organiseren anders kan in uw eigen praktijk?

Community of Practice Nieuw Organiseren
Op dit moment maakt een groep van 24 pioniers uit 8 organisaties deel uit van de Community of Practice Nieuw Organiseren. De missie van de Community of Practice (CoP) is om pioniers die bezig zijn om Nieuw Organiseren binnen hun organisaties te realiseren, te ondersteunen door ervaringen te delen en samen kennis op te bouwen over deze fundamentele transformatie. Broosz en de Stichting NSvP – Innovatief in Werk zijn initiatiefnemers van dit leernetwerk van vernieuwers dat op 20 maart jl. van start is gegaan.

Jaap Peters
Aan de deelnemers van het CoP, hun collega’s en geïnteresseerden uit het netwerk van Broosz en de NSvP wordt dit Webinar met Jaap Peters  als hoofdgast aangeboden op 19 juni 2014 van 20.00 tot 21.30 uur. Peters is spreker, schrijver en organisatieactivist bij ‘DeLimes | Nieuw Organiseren’ en auteur van o.a. de ‘Intensieve Menshouderij’ en het ‘Rijnlandboekje’.

Interactief Webinar
In dit 1,5 uur durende live Webinar zal Peters ons meenemen in de wereld van ‘Nieuwe Tijden, Anders Organiseren’. Tevens zullen de pioniers en hun collega’s uit de de deelnemende organisaties tijdens deze interactieve sessie hun ervaringen en vragen voorleggen aan Peters. Iedereen die dit interactieve Webinar volgt kan meechatten en reageren op diverse stellingen en polls! Het Webinar wordt begeleid door Jan Smit van Broosz.

Deelname aan dit Webinar is gratis en wordt in samenwerking met Crowdale georganiseerd.
Klik hier om u aan te melden.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

brz-logo-final_Broosz-square   nsvp