UITBREIDING VAN ONS TEAM!

28-01-2014

Frank van Dijk verlaat ons per 15 april. Sinds september 2008 is hij bij ons werkzaam geweest. Frank heeft zich bezig gehouden met de coördinatie en communicatie van programma’s en met het bouwen en onderhouden van onze websites. Hij heeft zo een bijdrage geleverd aan de groei en professionalisering van de organisatie. Frank heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Michael Page in Amsterdam. Wij danken Frank voor zijn bijdrage de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn nieuwe baan!

Amarins Sijbesma zal zijn taken gaan overnemen. Amarins heeft al veel ervaring opgedaan bij meerdere organisaties zowel in Nederland alsin het buitenland. Naast programmacoördinatie zal zij ons vanuit haar achtergrond als bedrijfskundige helpen bij het versterken van de organisatie.

We zijn ook heel blij met het feit dat Iro Evangelou per 15 maart deel van ons team is geworden. Zij gaat zich richten op de ontwikkeling en uitvoering van programma’s voor de jonge generatie, waaronder Talent Development Programma’s en ons nieuwe programma Changing the GAME. Iro heeft een stevige professionele basis gelegd als programma maker bij De Baak en ontwikkelde zelfstandig meerdere leerconcepten, waaronder Glimpen. Zij schreef een blog op www.changing-the-game.nl over haar zoektocht naar samenwerking in deze nieuwe tijd.

Met deze twee ervaren, ondernemende en professionele collega’s hebben we de mogelijkheid om meer voor onze klanten te kunnen betekenen en kunnen we onze nieuwe programma concepten de aandacht geven die ze verdienen. Iro en Amarins: van harte welkom!