START TRANSVORM ONTWIKKEL PROGRAMMA VOOR YOUNG PROFESSIONALS

30-01-2014

Donderdag 13 september a.s. start de Kick Off van het Transvorm Ontwikkel Programma (TOP). Een programma voor Young Professionals in de sector zorg en welzijn. In opdracht van en in nauwe samenwerking met Transvorm hebben wij (smit | kempink development) dit programma ontworpen en voeren het de komende maanden uit.

Dit doen we in samenwerking met ons netwerk van trainers en begeleiders die te gast zijn in het programma. Georgette Kempink zal de rol van programma regisseur vervullen gedurende het programma.

Het doel van het TOP is een impuls te geven aan de bewustwording om slimmer en generatiebewuster te organiseren in de sector zorg en welzijn, met speciale aandacht voor de ontwikkeling van Young Professionals! Daarnaast kan er een overstijgend netwerk ontstaan waarin kennis wordt gedeeld o.a. rondom het vraagstuk van talentontwikkeling in de sector en in de regio.

De kracht van het TOP is dan ook dat deelnemers vanuit verschillende werkvelden ervaringen uit hun dagdagelijkse praktijk kunnen uitwisselen. Met enige trots melden we, mede namens Transvorm, dat er 13 verschillende organisaties/instellingen deelnemen aan het TOP, o.a. Stichting De Wever, SEVERINUS, Prisma en Thebe. Op dit moment zijn er 18 deelnemers.

Om meer te lezen over het programma klik hier