Slow Management bestaat 10 jaar!

20-02-2017

Ben je geïnteresseerd in nieuwe vormen van organiseren en nieuwsgierig naar mensen die laten zien dat het anders kan? Of ben je op zoek naar verdieping gaandeweg het veranderproces dat je in gang hebt gezet? Laat je inspireren door het Slow Management Magazine dat dit jaar 10 jaar bestaat! Het jubileumnummer gaat over Koplopers, de voorlopers in de vernieuwing naar nieuwe vormen van organiseren. Lees hier het startartikel van het jubileumnummer.

Broosz partner van Slow Management

Broosz is sinds begin van dit jaar als partner verbonden aan het Slow Management Magazine. Broosz heeft er voor gekozen 100 abonnementen aan het netwerk uit te delen en via deze weg het gedachtegoed van (Nieuw) Rijnlands Organiseren onder de aandacht te brengen. Wij zijn er van overtuigd dat de verhalen in Slow Management bestuurders, directies en interne changemakers in organisaties kunnen ondersteunen in hun ideeën en acties over anders organiseren. Elk kwartaal wordt het magazine uitgegeven. Hierin staan inspirerende artikelen over organiseren met ruimte voor vakmanschap, samenwerken op basis van vertrouwen en verbinden van mensen in en om de organisatie. Telkens aan de hand van een thema. ‘Slow’ staat niet voor langzaam, maar is een aanduiding van oorspronkelijkheid, kwaliteit, diepgang en duurzaamheid. Geen theoretische verhalen over nieuwe modellen, maar behalve diepgravende analyses vooral vlotte reportages, interessante interviews en boeiende fotografie. Over nieuwe vormen van organiseren en gedreven mensen die laten zien dat het anders kan.

Feest!

Slow Management bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt gevierd op de Rijnland Praktijkdag op 17 mei in Eindhoven. Vind je het interessant om daarbij te zijn!? Kijk dan hier voor het programma.

Kennismaken met Slow Management

Wil je graag kennismaken met dit magazine? Kijk dan voor meer informatie of om je te abonneren op de website: www.slowmanagement.nl.