SLOTSESSIE RABOBANK SALLAND IN VOETBALSTADION!

28-01-2014

Op dinsdag 8 februari sloot smit | kempink development een prachtig ontwikkelingstraject met het onderdeel ‘Bedrijven’ van Rabobank Salland af. Doel van het traject was om enerzijds de reeds ingeslagen weg naar verdere ontwikkeling voort te zetten en anderzijds de integratie van een aantal nieuwe onderdelen in het segment ‘bedrijven’ structureel en vanuit consistente uitgangspunten te begeleiden. In het traject is er voor gekozen om met alle medewerkers van ‘bedrijven’ aan de slag te gaan, om zo echt de organisatie in beweging te brengen.

De slotsessie was op een opmerkelijke locatie: de business lounge van de Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles, te Deventer. George Parker kwam langs als gast om alle aanwezigen te prikkelen met verrassende inzichten tijdens zijn lecture-show, onder andere gericht op creativiteit en het belang van het delen van kennis in organisaties.

Smit | kempink development en Rabobank Salland kijken terug op een zeer geslaagd traject. Rabobank Salland is een van de vele lokale Rabobanken waar smit | kempink development mee werkt / heeft gewerkt.