Nieuw Organiseren Festival 6 oktober!

13-09-2016

Kom 6 oktober naar het Nieuw Organiseren Festival 2016 georganiseerd door de coöperatie nieuworganiseren.nu. Broosz is er ook bij. Je bent welkom op 6 oktober 2016 – van 10.00 – 17.00 uur in de Prodentfabriek, Oude fabrieksstraat 20, 3812 NR in Amersfoort. Voor het Broosz Netwerk zijn er 10 kaarten voor € 100,00 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@broosz.nl.

Books, Broosz & Barista

Als partner van de coöperatie nieuworganiseren.nu staat Broosz op het festivalterrein met Books, Broosz & Barista. Broosz faciliteert de ouderwetse koffie- en leestafel in één. Kom langs en ontmoet auteurs, lezers, de Broosz Barista’s met hun lekkere cappuccino of espresso en vraag naar hun ervaring met Nieuw Organiseren. Voel je vrij aan de koffiebar te blijven hangen met jouw veranderverhalen.

Boeken ruilen kan!

Heerlijk al die boeken over veranderkunde en verhalen van ervaringsdeskundigen? Dit is de plek voor boekenliefhebbers die lekker willen snuffelen. Het is ook dé plek om aandacht te krijgen als auteur voor je eigen boek. En het is dé plek om oude boeken te ruilen. Graag zelfs! Neem dus vooral een stapeltje boeken of tijdschriften mee.

Nieuwsgierig naar het hele programma van die dag. Bekijk hier de volledige Line Up van het Nieuw Organiseren Festival.

Kom je ook? Je bent hierbij van harte uitgenodigd.