JAN SMIT VERZORGT WORKSHOP OP ZORGVISIECONGRES: ANDERS ORGANISEREN VOOR ZORGMANAGERS

30-01-2014

Op donderdag 11 april 2013 vindt op Nyenrode Business Universiteit te Breukelen het Zorgvisiecongres plaats, georganiseerd door Reed Business Events.

Zorgmanagers maken moeilijke tijden door. Meer dan ooit tevoren liggen zorgkwaliteit en zorgkosten onder het vergrootglas van de politiek, van zorgverzekeraars en van de zorgconsument.  Om goed te blijven presteren is continue innovatie in de manier van organiseren noodzakelijk.

Tijdens het congres zal een keur aan inspirerende sprekers het onderwerp op zijn of haar manier behandelen. Jan Smit zal één van de parallelsessies in de middag gaan verzorgen met als onderwerp: ‘De transitie naar zelforganisatie & zelfsturing: wat en hoe?’. Belangrijke aspecten voor de transitie naar zelforganisatie worden uitvoerig besproken. Ook dit jaar wordt weer de Zorgmanager van het jaar 2013 bekendgemaakt, inmiddels een begrip in de zorgwereld. Hij wordt jaarlijks uitgereikt aan de manager die een zichtbaar inhoudelijk, duurzaam en innovatief resultaat in de organisatie heeft bereikt. Juryvoorzitter André Rouvoet zal deze prijs uitreiken. Plaatsen voor deelname aan dit congres zijn beperkt dus wees er snel bij!

Wij verzorgen regelmatig interventies in de Zorgsector. Voor meer informatie over onze programma’s kun je contact met ons opnemen.