IS UW ORGANISATIE KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

30-01-2014

Een van de programma’s van smit | kempink development is ‘Changing the Game’. Dit programma staat voor anders, slimmer, duurzamer, lichter, oftewel: Nieuw Organiseren. Het programma ondersteunt organisaties en (jonge) professionals bij sociale en technologische innovatie.

Deze duurzame beweging richting Nieuw Organiseren is relevant voor de strategische ontwikkeling van uw organisatie. Changing the Game draagt bij aan het gereed maken van uw organisatie voor de toekomst. Het spel wordt daadwerkelijk veranderd door professionals nauw te betrekken bij belangrijke strategische keuzes en hen de ruimte te geven in de organisatie zelf aan de slag te gaan met belangrijke vraagstukken.

We hebben Kunstenares Bernet Ragetli gevraagd onze ambities en ervaringen met Changing the Game te verbeelden. Zij heeft prachtige illustraties gemaakt.
Zie: http://www.changing-the-game.nl/?page_id=621

Voor meer informative over Bernet Ragetli, zie haar website: http://www.bernet.nl
Om de ontwikkelingen en ervaringen rond dit programma te volgen kunt u ons vinden op Twitter en Facebook. Voor meer informatie en mogelijkheden rondom Changing the Game, kunt u contact opnemen met Georgette Kempink. Ook voor in-company-varianten.