In Control? Event met Thijs Homan

17-05-2018

Graag nodigen wij je uit voor het boekevent dat wij samen met Thijs Homan, netwerkpartners en Broosz organiseren op 4 juli aanstaande.

Thijs Homan zal zijn nieuwe boek getiteld ‘In control?’ presenteren (longlisted voor managementboek van het jaar en shortlisted voor OOA-boekenprijs). Thijs verzorgt een prikkelende lezing zoals alleen hij dat kan. Hij neemt je mee in de zich steeds verder uitdijende stroom van audits, sturingstechnieken en monitoring-tools en schetst een beeld van de (machts-) dynamieken die er op dit moment gaande zijn. Welke kant gaat het op? Zal de controledruk steeds verder toenemen? Of is dit haar zwanenzang?

Maak kennis met activistische doeners

In een interactieve middag maak je nader kennis met mensen die niet róepen dat het anders moet, maar die in hun eigen dagelijkste praktijk actief de strijd aangaan met de bureaucratie: een aantal ‘activistische doeners’ uit het netwerk van Broosz. Wat maken zij mee? Wat kunnen we van hen leren?

Ben je (verander)manager, beleidsambtenaar, programma manager, iemand die in zijn of haar kracht wil werken, of iemand die last heeft van veranderkramp en juist gelooft in de weg naar een betere manier van sturen en organisaties daarnaar toe wil leiden? Schrijf je dan snel in, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het gaat allemaal gebeuren in Amersfoort op 4 juli van 13:00-17:30 uur, we sluiten af met een borrel en een netwerkdiner (tot 20:30). Op een unieke locatie.

 

De investering is €99,- inclusief het boek ‘in control’ en het diner.

Kun je niet meedoen aan het diner, dan zijn de kosten € 85,-

Klik hier om je aan te melden via Eventbrite.

Bekijk ook de webinar

Thijs Homan was eerder te gast in een van de webinars van Broosz, waarin hij in gesprek met Jan Smit gaat over ‘In Control’ zijn en Activistische Doeners. Deze uitzending is online terug te kijken via deze link: https://www.broosz.nl/webinar-met-thijs-homan/

We hopen je te mogen verwelkomen op 4 juli!