WEBINAR MET THIJS HOMAN

14-11-2017

Op 31 oktober sprak Jan Smit live met Thijs Homan tijdens het interactieve Webinar: Organisatieontwikkeling: ‘Wat gebeurt er nou eigenlijk echt?’. Dit in het kader van de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren. Het is nu mogelijk om dit webinar terug te kijken. Voor iedereen die bezig is met organisatievernieuwing een ‘must-see’.

Waar spreekt Homan over?

Thijs Homan zet in dit webinar van 1,5 uur de essenties uiteen van zijn zeer relevante en gewaardeerde kennis over hoe organiseren echt plaatsvindt en hoe niet. Op basis van zijn kersverse boek ‘In Control – Reflecties op de beheerskramp in organisaties’ spreekt hij zich uit over de de kansrijkheid van de ontwikkeling van nieuwe vormen van organiseren tegenover de enorme druk op control. Ook richt hij zich op de ‘activistische doeners’ die hij in zijn boek bestudeerde. Daarmee biedt hij rijke inzichten voor gedreven vernieuwers. Hij eindigt met twee troefkaarten voor iedereen die bezig is om in de eigen context radicale vernieuwing in gang te zetten en te versterken. Volgens de live deelnemers was het webinar ‘prikkelend’, ‘super inspirerend’, ‘leerzaam’, ‘verhelderend’, ‘duidelijk’ en ‘boeiend van begin tot eind’.

Wil je terugkijken?

Graag maken we de terugkijklink beschikbaar, zodat je het webinar terug kan zien. Of misschien heb je het al gezien en wil je de link doorsturen aan collega’s en/of andere geïnteresseerden. Hierbij de link: https://www.onlineseminar.nl/crowdale/webinar/19279/organisatieontwikkeling-wat-gebeurt-er-nou-eigenlijk-echt-/#watch

Vragen & Interesse?

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of wil je meer informatie over de werkzaamheden van Broosz of specifiek over de Broosz Community of Practice voor pioniers, ‘activistische doeners’, die zich bezighouden met anders organiseren. Stuur dan een mail aan georgette@broosz.nl. In april 2018 start een nieuwe groep pioniers. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.