Het TOP voor Young Professionals in 2015!

19-12-2014

Met trots melden wij dat de 3e editie van het TOP gaat starten in maart 2015! Samen met Broosz heeft Transvorm een ontwikkelprogramma vormgegeven voor Young Professionals. Het Transvorm Ontwikkel Programma (TOP) is een inspirerende leeromgeving en ontmoetingsplek voor Young Professionals werkzaam in zorg en welzijn. Om ze nog meer tot aanjager en ambassadeur te maken van innovaties binnen zorg en welzijn, is het belangrijk hen te ondersteunen bij het in beweging krijgen van hun eigen organisatie en werkveld en de ontwikkeling van nieuwe en frisse ideeën. 

Nieuw Organiseren

Binnen het TOP wordt aandacht besteed aan zowel persoonlijke ontwikkeling als ook organisatiebrede vraagstukken. Voorbeelden van thema’s zijn o.a. zelforganisatie, nieuw organiseren en sociale innovatie. Daarnaast is er binnen het programma gelegenheid om telkens in gesprek te gaan met collega’s uit het werkveld, leidinggevenden en gasttrainers. Experimenteren en leren in de eigen werkpraktijk staat uitdrukkelijk centraal. Het TOP is een unieke kans om andere Young Professionals te leren kennen en tegelijkertijd op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Aanvraag voor subsidie Sectorplan!

Voor deze training  kunt u deelnemers aanmelden met financiële ondersteuning vanuit het Sectorplan Zorg en Welzijn Noord-Brabant. Deze training valt onder maatregel 4 van het Sectorplan. Dit betekent dat 50% van de kosten van de uitvoering en 50% van de verletkosten van de deelnemers gesubsidieerd kunnen worden wanneer u een aanvraag voor het sectorplan tweede tranche indient. Bij interesse voor deze training kunnen wij u meer informatie geven over het indienen van een aanvraag voor deze subsidie.

Interesse?

Deelnemende organisaties in 2013 en 2014 waren o.a. SOVAK, De Wever, Reinier van Arkel groep, SMO Traverse, RIBW Brabant,  Amarant, Prisma, Thebe en Provinciale Raad Brabant. U kunt meer informatie vinden op de site van Transvorm. Klik hier. Of contact opnemen met Karin van de Wetering van Transvorm via k.vdwetering@transvorm.org. Meer informatie over het TOP kunt u ook op onze site vinden. Klik hier. U kunt ook direct contact op nemen met Georgette Kempink van Broosz via georgette@broosz.nl mocht u vragen hebben.