HET NIEUWORGANISEREN.NU EVENT!

30-01-2014

Nieuworganiseren.nu is een online magazine over innovatieve vormen van organiseren. Het gaat over organisaties met een menselijke maat, waarin vakmensen en uitvoerders weer de boventoon voeren en waar ruimte is voor eigen initiatief. De initiatiefnemers van deze site menen dat de tijd rijp is voor deze nieuwe organisatievormen, omdat de hiërarchische, op het Taylorisme geschoeide organisaties tegen hun grenzen aan lopen.

Op 29 oktober organiseert Nieuworganiseren.nu een inspirerend event in de Nieuwe Regentes in Den Haag, voor iedereen die meer wil weten over Nieuw Organiseren. Dit keer in een wel heel bijzonder jasje..

In verband met het tweejarig bestaan zijn er verschillende vooraanstaande sprekers en ervaringsdeskundigen van de partij om deze dag vorm te geven waaronder Jaap Peters van DeLimes enFokke Wijnstra van Finext. Laat hen je inspireren om zelf aan de slag te gaan!

Ben Kuiken, initiatiefnemer, vertelt meer over de filosofie achter Nieuw Organiseren punt nu en verder is o.a. Georgette Kempink present om meer te vertellen over ‘Changing the Game’ en hoe dit de afgelopen jaren concreet is ingezet binnen diverse organisaties en gemeenten.