Dag van het Sociaal Werk – Schrijf je nu in!

25-11-2015

De decentralisaties in het sociaal domein hebben de context waarbinnen het sociaal werk plaatsvindt behoorlijk veranderd. Hoe zorg je dat je in deze nieuwe structuren en samenwerkingsverbanden jouw vakmanschap en kwaliteiten optimaal kan blijven inzetten voor je cliënten? Wat heb je hiervoor nodig?

Op 08 december wordt de dag van het sociaal werk georganiseerd door Reeds Business Events en Broosz is erbij! Georgette Kempink van Broosz zal een workshop/verdiepingsessie geven over Changing The Game.

Door de waan van de dag schiet het ruimte maken voor innovatieve interventies er nog wel eens bij in. Het bedenken, opzetten en concretiseren van nieuwe ideeën kost tijd en aandacht. Changing the GAME , initiatief van FCB, Associatie voor Jeugd en Broosz, is een ervaringsgerichte expeditie en leernetwerk. Professionals, directies en bestuurders experimenteren met Nieuw Organiseren en toewerken naar concrete acties in hun eigen werkpraktijk.

Tijdens deze sessie staan de principes van Nieuw Organiseren centraal. Bovendien delen pioniers uit de praktijk, die deelnemen aan Changing the GAME | Expeditie Jeugdzorg Anders, hun ervaringen.

Voel jij ook de noodzaak om het spel te veranderen? Durf je ook te experimenteren met Nieuw Organiseren? Ontmoet pioniers en doe kennis, inspiratie en reisadviezen op in deze workshop. Ook als je niet in de Jeugdzorg werkt is deze sessie interessant

Praktisch

Datum: 08 december 2015

Tijd: 09:00 -16:30

09:00 Ontvangst

16:30 Afsluiting met netwerkborrel

Locatie: De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 Ede.

Klik op deze link om je aan te melden en het volledige programma in te zien.