CHANGING THE GAME – FOR ONE DAY | EEN IMPULS VOOR NIEUW ORGANISEREN IN 1 DAG

30-01-2014

Op donderdag 27 september aanstaande gaat onder begeleiding van Georgette Kempink een groep talenten van diverse Rabobanken uit het midden van het land een dag op reis. Doelstelling: inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van waar Nieuw Organiseren eigenlijk over gaat en welke mogelijkheden ze zelf hebben om daar binnen hun eigen bank handen en voeten aan te geven. De talenten nemen deel aan de Talenten Opleiding Midden Nederland (TOMN).

Naast het neerzetten van het theoretische kader (‘Wat is de kern van Nieuw Organiseren?’) gaan we met de talenten op zoek naar inspirerende en vernieuwende voorbeelden van mensen en organisaties die in hun eigen dagelijkse praktijk proberen handen en voeten te geven aan een nieuwe bedrijfsvoering. Tevens gaan we op zoek naar lessen en ervaringen die we kunnen meenemen naar de eigen praktijk.

Om het verhaal over Nieuw Organiseren, Rijnlands Organiseren en Web 2.0 krachtig neer te zetten gaan we samen met Jaap Peters op bezoek bij een boerenbedrijf in Barneveld. Aan de hand van dit bezoek deelt Jaap Peters zijn rijke ervaringen als veranderkundige en zal hij tevens een theoretisch kader schetsen vanuit het Rijnlands gedachtengoed.

In de middag gaan we in gesprek met Fokke Wijnstra van Finext, een unieke organisatie waar 150 vakmensen de ruimte krijgen om optimaal te kunnen functioneren.

Daarnaast is er aan het einde van de dag aandacht voor de eigen kijk op de situatie van de deelnemers en de Rabobank. Onder leiding van Jan Smit kan elke deelnemer een stap zetten in het exploreren van mogelijk kansen voor vernieuwing en beweging in de eigen praktijk.

Voor meer informatie over het programma Changing the GAME klik hier.