Boekpresentatie ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’

Benieuwd hoe professionals bij Het ABC, ING, Lokalis, Spirit, Vivium, Youké – maar ook bij de Gemeente Zwolle en GGD West-Brabant – omgaan met Nieuw Organiseren? Op 24 maart a.s. reikt Broosz het eerste exemplaar van de publicatie ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’ uit aan Sonia Sjollema van de Stichting NSvP – Innovatief in Werk. In ‘Pionieren naar Nieuw Organiseren’ zijn veranderverhalen en interviews van deelnemers aan de Community of Practice Nieuw Organiseren 2014 gebundeld. We stellen een aantal plekken beschikbaar om bij deze lunch aanwezig te zijn. Ben jij geïnteresseerd in de beweging naar Nieuw Organiseren en wil je graag aansluiten? Stuur dan een mail naar: annouck@broosz.nl

De PITS

Naast de uitreiking van het eerste exemplaar sluiten we de Community of Practice Nieuw Organiseren 2014 af en zijn we te gast bij De PITS Keuken, een initiatief van twee pioniers van Spirit, Clemens Post en Michiel van der Steen. De PITS is een lunchroom en cateringbedrijf dat stageplaatsen en leerwerkplekken aanbiedt aan jongeren die soms net dat beetje meer zorg en aandacht nodig hebben. Jongeren kunnen onder begeleiding van een erkend leermeester het horecavak leren en werknemersvaardigheden opdoen. We zullen ze daar ontmoeten. Een plek met een verhaal. Wat is de missie van Clemens en Michiel en hoe zijn zij bezig met Nieuw Organiseren?

Programma

12.15-12.30 Welkom & aftrap Jan/Georgette (Inloop vanaf 12.00 uur)

12.30-14.30 Pioniers Lunch & Uitreiking

14.30-15.00 Afronding

Routebeschrijving & Parkeren

De Pitskeuken, gevestigd in Pand Zuid, IJsbaanpad 9-11-13, Amsterdam.
Parkeren kan het makkelijkst bij de parkeergarage van het Olympische stadion, Stadionplein 44, 1076 Amsterdam. Het is vanaf het Olympisch station 7 min. lopen naar De Pits. Voor de deur bij De Pits zijn ook parkeerplekken, maar daar is het over het algemeen erg druk.

Als je met de trein komt kan je het best reizen naar Station Amsterdam-Zuid. Dan metro 50 nemen richting Isolatorweg. Na 1 halte stap je uit bij de Amstelveense weg. Vanaf daar is het nog 5 min. lopen.

In 2016 start een nieuwe Community of Practice Nieuw Organiseren. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.