ARTIKEL CHANTAL DRENTHEN

28-01-2014

Op 25 januari kwam Chantal Drenthen een dagje bij ons ‘Glimpen’. Chantal is recentelijk afgestudeerd en nu op zoek naar haar ‘droombaan’. Ze kwam naar Ede met een hoop vragen en ging aan het einde van de dag naar huis met een antwoorden op haar vragen en veel nieuwe ideeen, getuige het artikel dat ze schreef naar aanleiding van het bezoek! Hieronder een alinea uit haar artikel. Dank voor het mooie stuk Chantal!

‘Ik ga ervan uit dat ik een groot deel van m’n leven ga werken, oftewel it better be fun! Vandaag heb ikervaren dat dat mogelijk is. De mensen die ik tijdens deze glimp heb ontmoet, praten met zoveel gedrevenheid over hun werk, heel bijzonder! Ik zie stralende mensen die vol passie over hun werk praten en ik ga geïnspireerd terug naar de trein. Als iedereen met zoveel enthousiasme zou werken, wat zou de wereld er dan een stuk mooier uitzien. Mijn glimpervaring heeft me geïnspireerd om verder te zoeken naar een baan die écht bij me past en om op m’n gevoel af te gaan in deze zoektocht.’