TALENTVOLLE YOUNG PROFESSIONALS GEZOCHT?

30-01-2014

smit | kempink development heeft in opdracht van Transvorm een programma ontwikkeld voor Young Professionals werkzaam in zorg- en welzijnsorganisaties: het Transvorm Ontwikkel Programma (TOP).

Transvorm is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Voor en met de aangesloten organisaties werkt Transvorm aan een regionale aanpak van vraagstukken op het gebied van strategisch arbeidsmarktbeleid, personeelsbeleid en opleiding.

Een belangrijk vraagstuk is het behoud van Young Professionals voor de sector. Jonge ambitieuze hoogopgeleide medewerkers zijn met hun frisse blik en enthousiasme enorm waardevol. Maar hoe behoud je deze gedreven medewerkers en maak je optimaal gebruik van hun competenties?!

Het TOP (Transvorm Ontwikkel Programma) heeft als doel een impuls te geven aan de bewustwording bij zowel de werkgever als de Young Professionals om generatiebewust te organiseren. Door een brug te slaan tussen de Young Professionals en de andere generaties met hun eigen specifieke kenmerken en werkwijzen ontstaat een win – win situatie. Een actief programma stimuleert hun betrokkenheid en actieve rol bij het nieuwe werken in uw organisatie.  Kracht van het TOP is dat deelnemers vanuit verschillende werkvelden ervaringen uitwisselen en zo ook van en met elkaar leren. De start van het programma is op donderdag 13 september 2012.

Informatie over het TOP  is te vinden op de website van Transvorm en inschrijven kan tot uiterlijk 1 juli 2012 via deze site. Tevens is informatie te vinden op de website van Provinciale Raad Gezondheid.