Filmpje: TOP Young Professionals on tour!

20-06-2014

Op donderdag 12 juni jl. zijn de Young Professionals die momenteel deelnemen aan Transvorm Ontwikkel Programma (TOP) samen op pad geweest en op zoek gegaan naar inspirerende voorbeelden van innovaties in de zorg in de provincie Brabant. Het was een dag van verbinden en ontmoeten. Met een eigen bus bezochten de Young Professionals inspirerende mensen en (zorg)organisaties die volop in beweging zijn, ieder op hun eigen manier. Bekijk hieronder het filmpje voor een sfeerimpressie van deze dag.

Deze dag ‘on tour’ ontstond in co-creatie met de Young Professionals en programmaregisseur Georgette Kempink. Er was de hele dag volop ruimte voor dialoog en ruimte om eigen vragen en ideeën in te brengen, om te mijmeren, te reflecteren en geïnspireerd te raken. De deelnemers van het TOP zorgden de hele dag voor prikkelende dialogen en scherpe vragen. 

Op donderdag 11 september vindt de afsluitende sessie van het programma plaats. Voor meer informatie over dit programma voor Young Professionals neem contact op met ons op.

Dit artikel is ook op de website van Transvorm te vinden.