Welzijnswerk op zijn Rijnlands – een interview met Nieske Blaauw en Saskia Smeenk, bestuurders in welzijn

23-11-2022

Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren
Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren
Welzijnswerk op zijn Rijnlands - een interview met Nieske Blaauw en Saskia Smeenk, bestuurders in welzijn
/

In deze aflevering gaat Jan Smit in gesprek met bestuurders Nieske Blaauw en Saskia Smeenk over hoe zij vanuit een Rijnlandse besturingsfilosofie hun welzijnsorganisaties fuseren en hun rol pakken als samenwerkingspartner van de gemeente. Deze podcast is onderdeel van het inspiratieprogramma Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren. Voor meer informatie: https://www.broosz.nl/leiderschap-nieuw-organiseren/.

Ben jij bestuurder of manager in zorg en welzijn en toe aan inspiratie? Abonneer je dan op deze podcast! Zoek je nog meer verdieping en sta je open voor reflectie met betrekking tot je eigen rol? Dan is ons nieuwe inspiratieprogramma “Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren” dat hieraan verbonden is wellicht passend. Het is bedoeld voor leiders die herkennen dat een transformatie in de zorg onvermijdelijk is en op zoek zijn naar hoe ze die noodzakelijke veranderingen van de grond kunnen krijgen of verder kunnen versterken.

Het programma is een initiatief van Movimento en Broosz.

Aanbeveling:

Dit programma geeft woorden aan iets wat ik ergens al wist en voelde. Het gedachtegoed, de ervaring van medebestuurders en medeparticipanten en de rijke kennis en ervaring van de begeleiders geven me houvast en maken gretig om hiermee aan de gang te gaan. Tip: doe dit met collega’s. Dan komt er iets in beweging!
Nieske Blaauw, directeur Welzijn Vianen

(muziek door MichaelKobrin van Pixabay)