Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren Podcast trailer

24-06-2021

Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren
Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren
Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren Podcast trailer
/

Welkom bij deze Podcast!

De afgelopen jaren heeft Nieuw Organiseren in zorg en welzijn terrein gewonnen, maar er is nog een wereld te winnen. In deze podcast hoor je verhalen van bestuurders en veranderaars die hiermee bezig zijn. Deze podcast is verbonden aan het gelijknamige inspiratieprogramma voor bestuurders en managers uit zorg en welzijn: https://www.broosz.nl/leiderschap-nieuw-organiseren/.

Ben jij bestuurder of manager in zorg en welzijn en toe aan inspiratie? Abonneer je dan op deze podcast! Zoek je nog meer verdieping en sta je open voor reflectie met betrekking tot je eigen rol? Dan is ons nieuwe inspiratieprogramma “Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren” wellicht passend. Het is bedoeld voor leiders die herkennen dat een transformatie in de zorg onvermijdelijk is en op zoek zijn naar hoe ze die noodzakelijke veranderingen van de grond kunnen krijgen of verder kunnen versterken.

Het programma is een initiatief van Movimento en Broosz. Meer informatie over de opzet, kosten, data en aanmeldprocedure vind je op onze website.

Muziek door MichaelKobrin van Pixabay