Inspiratieprogramma voor leiders in zorg & welzijn

24-01-2022

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de tweede editie van dit programma. De start is op 18 maart 2022. Ben jij bestuurder of manager in zorg en welzijn? Ben je toe aan een inspirerende en leerzame time-out? Dan is ons inspiratieprogramma ‘Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren‘ wellicht passend voor jou. Het is bedoeld voor leiders die vinden dat een transformatie in de zorg en welzijn onvermijdelijk is. Hoe die noodzakelijke veranderingen van de grond te krijgen of verder doorzetten is nog wel een zoektocht. Aanmelden kan via aanmelden@broosz.nl.

Leiderschap & Nieuw Organiseren

Het programma is passend voor hen die zich in beperkte tijd willen (her)oriënteren en verdiepen in de kern van het gedachtegoed van Nieuw (Rijnlands) Organiseren én die open staan voor reflectie en zelfonderzoek met betrekking tot hun eigen rol als leider en de uitdagingen waar ze voor staan. Je krijgt zicht op die factoren van managementdenken die de vernieuwing van welzijn en zorg in de weg staan en legt in korte tijd een stevig fundament voor Nieuw Organiseren, gekoppeld aan je eigen praktijk. Je onderzoekt daarnaast wat de nieuwe veranderkunde die ermee verbonden is voor jou als mens en leider betekent. Verder ga je samen met andere bestuurders en managers aan de slag met je eigen vraagstukken. Reflecteren op je eigen morele kompas waarmee je jouw koers op weg naar een meer humane zorg steviger kunt doorzetten is ook onderdeel.

Ervaren bestuurders doen mee

De route weg uit het vastgelopen management paradigma gaat niet over rozen. Het unieke aan dit programma is dat ervaren verschilmakers en leiders uit zorg en welzijn een belangrijke rol spelen in het programma en hun verhaal delen. Zo onstaat een een sterk ‘van, voor en door’ karakter. Het programma bestaat uit drie modules van een etmaal met telkens een ‘Diner Pensant’, een overnachting op een locatie in het midden van het land, en een dag met ruimte voor verdere verdieping en reflectie. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Samenwerking met Movimento

Zoals eerder aangekondigd hebben Movimento & Broosz samen het programma Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren ontwikkeld. Lees hier het interview met twee van de vier initiatiefnemers, Astrid Booij (Movimento) Liewers en Jan Smit (Broosz), over hun ambitie met dit initiatief.

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Download hieronder onze brochure voor meer informatie over data, opzet van het programma, de gasten en de kosten. Direct aanmelden kan via aanmelden@broosz.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Klik hier om de brochure te downloaden.