Inspiratieprogramma voor leiders in zorg & welzijn

12-04-2021

Ben jij bestuurder of manager in zorg en welzijn en toe aan een inspirerende en leerzame time-out? Dan is ons nieuwe inspiratieprogramma ‘Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren‘ wellicht passend voor jou. Het is bedoeld voor leiders die herkennen dat een transformatie in de zorg onvermijdelijk is, maar tegelijkertijd op zoek zijn naar hoe ze die noodzakelijke veranderingen van de grond kunnen krijgen of verder kunnen versterken.

Leiderschap & Nieuw Organiseren

Het programma is passend voor hen die in beperkte tijd zich willen (her)oriënteren en verdiepen in de kern van het gedachtegoed van Nieuw (Rijnlands) Organiseren èn die open staan voor reflectie en zelfonderzoek met betrekking tot hun eigen rol als leider en de uitdagingen waar ze voor staan. Je legt in korte tijd een stevig fundament voor Nieuw Organiseren, gekoppeld aan je eigen praktijk. Je onderzoekt wat de nieuwe veranderkunde die ermee verbonden is voor jou als mens en leider betekent en je gaat samen met andere bestuurders en managers aan de slag met je eigen vraagstukken.

Ervaren bestuurders doen mee

Het unieke aan dit programma is dat het mede wordt gedragen door ervaren verschilmakers en leiders uit zorg en welzijn, zodat het een sterk ‘van, voor en door’ karakter heeft. Deze time-out bestaat uit drie opeenvolgende modules van een etmaal met overnachting op een locatie in het midden van het land. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en de start vindt plaats in september 2021.

Samenwerking met Movimento

Zoals eerder aangekondigd hebben Movimento & Broosz samen het programma Beweging in Leiderschap & Nieuw Organiseren ontwikkeld. Lees hier het interview met twee van de vier initiatiefnemers, Astrid Booij (Movimento) Liewers en Jan Smit (Broosz), over hun ambitie met dit initiatief.

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Download hieronder onze brochure voor meer informatie over data, opzet van het programma, de gasten en de kosten. Direct aanmelden kan via aanmelden@broosz.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Klik hier om de brochure te downloaden.