Online Workshop Nieuw Verantwoorden

06-09-2022

Broosz draagt al jaren bij aan de ontwikkeling van nieuw verantwoorden. Eenvoudiger, vanuit vertrouwen, en gericht op leren. Dit thema komt breed in de zorg op en we merken dat er veel vragen over zijn. Hoe pak je de ontwikkeling hiervan concreet aan? In deze online workshop Nieuw Verantwoorden deelt Tim Hirschler van Broosz zijn ervaringen met twee ontwikkelprocessen, met SectorplanPlus en zorgorganisatie Humanitas DMH. Broosz ontwikkelde samen met deze twee klanten een nieuwe praktijk van verantwoorden. Schrijf je nu in via de link onderaan.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor mensen die een opdracht of veranderambitie hebben rondom nieuw verantwoorden, ‘ontregelen’, administratieve lastenverlichting of het vereenvoudigen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Bijvoorbeeld in de rol van interne projectleider, organisatie- of kwaliteitsadviseur*. Heb jij in jouw praktijk ook met dit thema te maken en ben je op zoek naar inspiratie, of heb je vragen over hoe je dat proces verder vorm kunt geven en versterken? Dan is deze workshop voor jou!

Programma

In deze workshop deelt Tim Hirschler ervaringen en leerpunten van de afgelopen twee jaar rond Nieuw Verantwoorden. Hij geeft aan de hand van casuïstiek een inkijk in hoe de beweging naar nieuw verantwoorden tot stand kwam, de visie en principes achter het ontwikkelproces, en zoomt ook in op de aanpak en bijdrage van Broosz aan deze ontwikkeling. De workshop biedt daarmee concrete handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt in je eigen praktijk.

Data & aanmelden

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen aan deze workshop:

  • Dinsdag 11 oktober 2022 van 12:00 – 13:00u, of
  • Donderdag 10 november 2022 van 12:00 – 13:00
  • De workshop is kosteloos en vindt online plaats via Zoom.

Aanmelden kan tot één dag van tevoren door een bericht te sturen naar aanmelden@broosz.nl. Geef graag aan op welke datum je wilt deelnemen. Je ontvangt voorafgaand aan de sessie nader bericht met de Zoom link.

Voor meer informatie of vragen over deze workshop of het thema anders verantwoorden kun je contact opnemen met Tim Hirschler via tim@broosz.nl, of telefonisch: 0618740797.

*Deze workshop is niet bedoeld voor externe consultants